ToimitusehdotHyvä asiakas
Kun lähetät tilaukset sähköpostilla tai tilauskaavakkeella muista laittaa yhteystietosi kokonaisuudessaan viestiin jotta toimitukset tulisivat oikeaan osoitteeseen.
Jos haluat lisätietoja tai et löydä valikoimastamme teille sopivaa tuotetta, niin vastaamme mielellämme kysymyksiin. Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme mahdollisimman pian. Voit tehdä myös tilauksesi puhelimitse 044-0436713 tai sähköpostilla sarka@sarkasports.fi

TOIMITUSEHDOT:
Voimassa 1.1.2015 alkaen

Verkkokauppa
Sarka Sports (y-tunnus 1047411-1) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä tuotenumerot / tuotenimikkeet tilauskaavakkeelle tai sähköpostiin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen
Verkkokaupan tilaukset maksetaan postiennakko, bussiennakko tai ennakkomaksu (ennakomaksulla säästät ennakkopalkkiot) jolloin lähetämme laskun sähköpostilla liitetiedostona ja kun olemme saaneet maksun lähetämme tilauksen. Suuremmat lähetykset lähetämme kiitolinjalla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus vuorokauden sisällä.               Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut
Tilauksesi toimituskulut näet kun olemme lähettäneet sähköpostilla tilauksen lähetystiedot. Tuotteen / tilauksen yhteishintaan lisätään postimaksu ja postiennakkomaksu / bussirahti ja bussiennakkomaksu. Postimaksu / Bussimaksu määräytyy paketin painon ja koon mukaan, postiennakkopalkkion on 5€ ja bussiennakkopalkkion on 6€. Normaalikuljetukseen sopimattomat ylisuuret tuotteet (koko, paino) otamme teihin yhteyttä ennen tilauksenne toimeenpanoa ja ilmoitamme toimituskulut / toimitustavan. Tuotteet on myös mahdollista noutaa suoraan liikkeestämme Raisiosta. Pientoimituslisä on 10€ jos tilauksen arvo on alle 30€   
                      
Toimitusaika
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-3 päivää ja tilattavat tuotteet 1-2 viikkoa (tässä tapauksessa ilmoitamme erikseen s.postilla toimitusajan). Tarkemmat ajat ilmoitetaan sähköpostin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Jos huomaat tuotteessa jonkin virheen, ilmoita siitä välittömästi. 14 vrk:n jälkeen ilmoitettuja, tuotteissa olevia kuljetus ym. vahinkoja emme huomioi. Kaikkein parhaiten vaihto-/palautusasia etenee, kun otat yhteyttä suoraan puhelimitse tai s.postilla. Tuotteet palautat asiakaspalautuksena meille ilmaiseksi jos tuotteessa on vikaa muissa palautuksissa pitää maksaa postimaksu / rahti itse. Postista saat asiakaspalautuskortin palautusta varten vain jos tuotteessa on ollut jotain vikaa. 
Tuotteen hinta (ei postimaksua) palautetaan kun saamme tuotteen takaisin ja olemme tarkistaneet tuotteen.  Yhteystietonne ja pankkiyhteystiedot.

Palautusosoite:
Sarka Sports
Peitturinkatu 6
21200 Raisio

Peruutusoikeus
Kuluttajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus postimyynnissä. Laskettuna siitä, kun on vastaanottanut tuotteen postista, vastaanottopäivää ei lasketa mukaan. Peruuttamisen / vaihtamisen edellytyksenä kuitenkin on:- Ettei tuotetta ole alettu käyttää ja että sitä on huolellisesti säilytetty.- Tuote on ehjässä, myyntikelpoisessa alkuperäispakkauksessa. Ei ole metreittäin myytävä tai erityisesti asiakasta varten tilattu tuote.Tuotteiden takuu Tuotteilla on 12 kk:n takuu, jos ei tuotteen kohdalla ole erikseen muuta mainittu, koskien raaka-aine ja valmistusvikoja. Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä. Takuu on voimassa vain ostolaskua tai käteiskuittia vastaan. Vian ilmetessä takuuaikana, on tästä viivytyksettä ilmoitettava tuotteen myyjälle.- Mikäli tuote vaihdetaan uuteen takuuaikana, se ei jatka alkuperäistä takuu aikaa.- Takuu on voimassa edellytyksellä, että tuote on normaalissa yksityiskäytössä.- Takuu ei vastaa elinkeinonharjoittajalle mahdollisesti aiheutuvista tappioista.- Takuu ei kata takuunalaisen tuotteen irrotus-, sekä jälleenasennus kustannuksia.Takuu ei kata ulkopuolisen korjaajan kustannuksia.- Takuuseen ei sisälly viat, jotka aiheutuvat ulkopuolisista tekijöistä, huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, tai sivullisen suorittamasta korjauksesta.- Takuu ei kata sellaisia vahinkoja, jotka tuote on aiheuttanut toiselle esineelle, tai henkilölle.- Takuu ei kata normaaleja kulutusosia eikä poistomyyntituotteita.- Aiheettomasti takuukäsittelyyn lähetetyistä tuotteista perimme kulloinkin voimassa olevan tarkastusmaksun 15,00 € ( 2009 ), sekä muut mahdollisesti aiheutuneet kulut ( kuten rahtikulut )!Pakkaukset, tuotteiden kierrätysmaksutKäytämme lähetyksien pakkauksissa mahdollisuuksien mukaan kierrätyslaatikoita. Tuotteiden hinnat sisältävät kierrätysmaksut. Noudatamme kuluttajansuojalakia ja sen sovelluksia.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

YHTEYSHENKILÖ:
Ari Sarkakallio, puh.044-0436713 tai e:mail: sarka@sarkasports.fi
Copyright ©2018 Sarkasports.omatsivut.info, Kaikki oikeudet pidätetään